Terug naar Overzicht

De Velon flyer ‘leden werven leden’

Vele actieve Velon leden hebben intensieve contacten binnen de bestaande landelijke infrastructuur. Wellicht geldt dit ook voor jou. We willen je verzoeken om je netwerk aan te spreken om de flyer en Velon nieuws te verspreiden. Aandacht voor ledenwerving is een blijvend en belangrijk aandachtspunt.

Alleen lerarenopleiders zelf kunnen collega’s aanspreken en hen te informeren en motiveren om lid te worden. Wellicht ontbreekt het je aan de geschikte ‘taal’ om de meerwaarde van lidmaatschap te delen. Daarom delen enkele Velon leden hun verhaal in deze flyer.

 

Wanneer we gezamenlijk optrekken, bereiken we via onze eigen netwerken veel lerarenopleiders. Sta eens stil bij de partnerschappen ‘samen opleiden.’ Hoe zou jij lerarenopleiders uit instituten en scholen kunnen benaderen? Hun leidinggevenden over de meerwaarde van Velon informeren? Zijn er bijeenkomsten of gezamenlijke momenten die daar geschikt voor zijn?  

 

Lees de flyer maar eens door, klik hier. Het zou fantastisch zijn wanneer je op een geschikt moment binnen je organisatie aandacht voor de Velon beroepsvereniging kunt genereren. Binnen het onderwijsveld is het belangrijk om de stem van de lerarenopleider te laten horen. Laten we er zelf mee beginnen.